Søndag står Roskilde på programmetSøndag kl. 15.15 byder vi velkommen til kamp i damernes 2. division, en kamp der står mellem divisionens nr. 2 og nr. 3 – Roskilde 2 og Rødovre – to hold, der uden tvivl vil kæmpe for at tage begge to point igennem alle kampens 60 minutter.

Roskilde kommer med selvtilliden i top. De har leveret varen næsten hele sæsonen – har spillet en enkelt kamp uafgjort og tabt en dyst mod Ajax. Men ellers er de gået fra deres kampe som sejrskvinder. Og det har de gjort ved at udfordre deres modstandere med et altid godt og sikkert forsvar og et angrebsspil, der på overfladen måske ikke ser så målrettet ud, men det er kun lige ind til spillerne sætter i 2. gear. Hvilket de gør stort set hver gang.

De lokale piger går derfor på banen med stor respekt og med fokus på hver enkelt af modstandernes spillere.

- Vi kommer selv med en god kamp mod AB i baggagen – og den har vi planer om at bygge videre på. Der er elementer, som vi har kunne tage med, men der er også dele, som vi har måtte ændre og tilpasse, lyder det fra assisterende træner Peter Nedergaard Jagd.

Vi håber, at rigtig mange finder vej til Rødovre Stadionhal, hvor tilskuerne kan forvente effektiv håndbold – både fra modstander og hjemmehold.Login

Log på
x
 Use Facebook account
eller
Registrer
x
 Use Facebook account
eller

Top