Torsdag, 22 juni 2017 20:19

HELLE MØLLER UDNÆVNT TIL ÆRESMEDLEM

Bedøm dette emne
(0 bedømmelser)
Helle Møller får overrakt diplomet af RHs formand Michael Eriksen Helle Møller får overrakt diplomet af RHs formand Michael Eriksen


På generalforsamlingen den 19. juni blev Helle Møller udnævnt til æresmedlem af Rødovre Håndboldklub – en æresbevisning, som hun efter mange lederskaber i klubben har gjort sig mere end fortjent til.

Den eksakte dato for hendes start som leder i RH kan ikke findes, men hun dukkede op i klubben sidst i 70’erne, da Martin begyndte at spille håndbold. Ved granskning af de gamle klubblade dukker hun op som medlem af bladudvalget i 1984. Derefter har hun varetaget forskellige poster, f.eks. næstformandsposten samt formand for ungdomsudvalget, seniorudvalget og eliteudvalget. Derefter varetog hun administrationen i det daværende Team Rødovre så længe denne afdeling eksisterede.

Sideløbende med varetagelsen af disse jobs har hun været en skattet holdleder for damerne i 1. division i et par længere perioder i 80’erne og 90’erne. Helle har derefter været revisor fra 2002 til 2013, hvor hun måtte frasige sig jobbet, da hun blev indvalgt i bestyrelsen som sekretær.

Ved siden af alle disse jobs har hun i en lang årrække været tidtager eller sekretær ved kampe i 1. og 2. division – et job, som hun stadig bestrider.

For at fuldende meritterne må vi også nævne, at hun har været holdleder for dame U- og A-landsholdene i en årrække, og det var i perioder samtidig med at hun var holdleder for RH’s damer i 1. division.

Vi sætter meget stor pris på alt det arbejde Helle har udført for klubben gennem årene, og udnævnelsen til æresmedlem i klubben er derfor blot et lille bevis på hendes betydning for Rødovre HK.

Læst 512 gange Senest ændret Torsdag, 22 juni 2017 22:00


Login

Log på
x
 Use Facebook account
eller
Registrer
x
 Use Facebook account
eller

Top