Nyheder

W1siziisijiwmtyvmtavmtyvog9nexg2m2ttdl9sq19mzwfkzxjib3jklmpwzyjdxq?sha=848445144eda139e

Rødovre HK har flere cheftrænere på plads til sæsonen 18/19

20. jan. 2018, kl. 17.42

Allerede nu har vi styr på cheftrænerne for hele seks af vores afdelinger til den kommende sæson 2018/2019. Følgende trænere er ansat til den næste sæson:
U6, U7 & U8


For vores U6 til U8-hold vil Jeannie Sambleben fortsætte det gode arbejde, hun og de andre trænere har lagt for dagen. Alle træninger er kendetegnet ved højt humør og mange gentagelser til den enkelte spiller, der er med til at skabe glade og dygtige håndboldspillere på den lange bane. Det er lige i vores ånd om ungdomshåndbold, og vi var derfor aldrig i tvivl om, at årgangene skulle fortsætte med Jeannie Sambleben ved roret!
U10 PIGE


Elin Brøns vil den kommende sæson være cheftræner for vores U10 Piger. Elin har mange års erfaring som håndboldtræner, og al den erfaring får vi heldigvis glæde af til den kommende sæson. Elin har selv spillet i Rødovre i mange år, og er en af vores ”guldpiger”, der var med til at blive dansk mester i 1987. Vi glæder os meget til at få Elin tilbage til klubben!
U11 & U12 PIGE


I sæsonen 18/19 vil vi have både en U11 Pige- og en U12 Pige-afdeling med hhv. årgang 2007 og 2006. Denne mulighed har vi fået gennem en meget stor trup, og er besluttet ud fra følgende kriterier:


- De dermed mindre årgange vil give mere fokus og individuel træningstid til hver enkelt spiller. Det giver et meget bedre grundlag for en større individuel udvikling.

- Der vil fortsat være mulighed for både træning "op og ned" for at matche alle spillerne på netop deres niveau. Foruden det øgede individuelle fokus, vil spillerne altså stadig få træninger med og mod andre årgange.

- Ved begge afdelinger havde vi mulighed for at tilknytte yderst kompetente cheftrænere - en mulighed vi ikke lod gå fra os. Det gode træningsmiljø, der er skabt i år, kan altså nu fortsættes.


Christina Hahowitz bliver cheftræner for vores U11 Piger. Christina har også i år trænet årgang 2007, hvor der til hver eneste træning er garanti for en masse læring og udvikling. Det kommer bl.a. af Christinas enormt store håndboldfaglighed, evne til at planlægge gode træninger og få et helt team til at arbejde sammen. Den udvikling og store glæde hos pigerne ønsker vi selvfølgelig også fremadrettet, og det ville Christina heldigvis gerne være med til.
Emil Elling Jørgensen vil være cheftræner for vores U12 Piger årgang 2006. Med stor interesse i spillernes udvikling, har også Emil sikret træninger på højt niveau i år. Næste sæson bliver ingen undtagelse hvad dét angår. Emil har gennemgået DHF’s Divisions- og Talenttræneruddannelse og er desuden forbundstræner i HRØ – alt sammen en viden og erfaring som kommer alle vores spillere til glæde og gavn.
U14 PIGE


En tidligere kending vender hjem: Catja Stegler Lorentzen bliver cheftræner for vores U14 Piger den kommende sæson. Catja nåede kort at være med omkring U14 Pige 2 i den indeværende sæson, men blev tilbudt en mulighed for en stor håndboldtræneruddannelse. Med sig ”hjem” kommer hun nu med DHF’s Børnetræneruddannelse, Træneruddannelse og Divisionstræneruddannelse i bagagen, samt en masse lyst til at få løftet pigernes håndboldspil. Vi glæder os meget til at få Catja tilbage til klubben!
U16 PIGE


Som cheftræner på U16 Pige den kommende sæson er Casper Alrik Madsen, i daglig tale kaldet ”Madsen”. Madsen har med stor succes haft ansvaret for vores U14 Piger, hvor det indtil videre både er blevet til en plads i den bedste række og en titel som pokalmester. Vigtigst er dog, at pigerne har gennemgået en enorm udvikling, som vi håber fortsætter! Madsen har været både træner og spiller i klubben mange år, og foruden erfaringen er han i gang med DHF’s Talenttræneruddannelse. Han bidrager med stor ro, et enormt overblik og har altid gode råd og rettelser til spillerne.
Med sig i teamet har han Cecilie Søndergaard som assistent. ”Sønder” har også i år været assistent for Madsen på U14 Pigerne, og dét samarbejde var alle parter interesserede i at fortsætte. Sønder bidrager med masser af både træner- og spillererfaring på trods af sin unge alder.
På U16 Pige 2 vil Kenneth Caroc få ansvaret. Kenneth kom til klubben kort før jul og har gjort sit indtog med masser af energi og håndboldfaglighed, der virkelig smitter af på spillerne. Kenneth har utallige års trænererfaring, som han bidrager med til hver eneste træning. Han har i år trænet U14 Pige 2, så det succesrige trænerteam fra årets U14-årgang får altså lov at fortsætte deres gode arbejde sammen på U16 Pige næste sæson.
Det fortsatte arbejde for at finde trænere til de resterende hold fortsætter for fuld tryk! Flere afdelinger mangler blot de sidste detaljer for endeligt at falde på plads, før vi kan melde dem ud. Vi bestræber os dog hele vejen på at finde trænere fra øverste hylde til alle vores årgange. Det er vi på højtryk ved at gøre til de andre afdelinger, og der vil selvfølgelig komme en besked ud, så snart der er flere aftaler, der endeligt er lukkede.
Spørgsmål vedr. trænere til den kommende sæson kan rettes til Udviklingskonsulent Peter Jagd på peter.jagd@rodovrehk.dk.

NYHEDSBREV JANUAR 2018

3. jan. 2018, kl. 13.44

Kære alle i og omkring Rødovre HK

Med ønsket om et godt nytår til alle vores medlemmer kommer her januars (og dermed årets første) nyhedsbrev.

Endnu et succesrigt Nisse OL
Lørdag d. 16. december stod klubbens herre- og damespillere for at afholde en af vores store traditioner; Nisse OL. Hele 160 (!!) spillere fra vores U18 til vores Ungdom Special-hold deltog i det altid gode arrangement. Ud over en masse gode oplevelser, kom der også en flot video fra Kim Skipper ud af det. Den kan ses på Facebook via nedenstående link. Tak til Kim for den flotte video, alle vores seniorspillere for arrangementet og ikke mindst alle vores dejlige ungdomsspillere, for at gøre dagen til hvad den var.


https://www.facebook.com/kimsk...

Håndboldtræning juleaftensdag
Juleaftensdag fik 34 U10 og U12 spillere brugt formiddagen på en god håndboldtræning. Under kyndig vejledning af Peter Jagd, Casper Madsen, Ronald Wozniak og Simone Svendsen kom spillerne gennem både forskellige udspil til fløjene, lærte nye måder at finte på og blev super gode til at håndtere bolden på forskellige måder. Vi håber, det var lige så god en start på dagen for spillerne, som det var for trænerne ☺ Det kunne godt blive en juletradition.

Hyggelig juletur i Ikast
Det meste af ungdomsafdelingen var mellem jul og nytår samlet i Ikast til MidtJysk Julecup 2017. Om end nogle hold var mere tilfredse med resultaterne end andre, var det for alle hold en rigtig hyggelig tur, hvor fællesskabet var i højsædet. Foruden en masse hygge i hallerne og om aftenen på skolen, leverede nogle af vores hold ekstra gode resultater: U10 drenge, U10 piger og U18 piger vendte alle hjem med bronzemedaljer, U16 drengene tog sølvet i B-finalen, hvor U18 drengene dog toppede med at tage guldet i B-finalen. Både U12 drenge og U14 piger havde på flotteste vis spillet sig i A-finalerne foran et stort publikum, men måtte begge tage til takke med sølvet, sidstnævnte efter en yderst intens straffekastkonkurrence. Tillykke til alle holdene med de flotte resultater!

U14 Pige i pokalfinalen
Vores U14 Piger har spillet sig i årets pokalfinale! Efter en vanvittigt spændende semifinale mod FIF kunne vores U14 Piger, efter at være bagud med 1 mål med mindre end 1 minut tilbage, vinde kampen blot 3 sekunder før tid og spille sig i pokalfinalen.

I kan se og støtte pigerne lørdag d. 6. januar kl. 10:00 i Frederiksberg Hallen – de har brug for al den opbakning, de kan få!

RH – Vi er klubben

NYHEDSBREV DECEMBER 2017

6. dec. 2017, kl. 21.42


Kære alle i og omkring Rødovre HKTrænerpåsætning 18/19

Sammensætningen af vores trænerteams til den kommende sæson er i fuld gang. Som noget nyt i år vil vi løbende melde vores trænere til de forskellige afdelinger ud, når aftalerne er faldet på plads. Det er dog ikke det samme, som at der ikke bliver fundet trænere til de resterende afdelinger. Vi skal bare sikre os, af de aftaler, vi indgår, er de bedste mulige for både klubben, trænerne og ikke mindst de enkelte afdelinger. Vores opgave er at skaffe så gode trænere som muligt til vores spillere, og det er ofte en proces, hvor vi ikke bare tager det første og det bedste. Vi vil hellere ende med de mest kvalificerede trænere.

Hvis I kender nogen, der kunne have lyst til at være træner, eller I måske selv vil være med til at bidrage til de gode træninger og oplevelser, så tøv ikke med at sende en mail til peter.jagd@rodovrehk.dk.

Trænerkursus

I midten af november afholdte vi et internt trænerkursus. Det blev en meget lærerig dag om talentudvikling! Med både teoretisk og praktisk arbejde håber vi, at trænerne fortsat vil udvikle sig og forbedre vores træningsmiljø, selvom det selvfølgelig er svært at toppe vores nuværende produkt.

Forældre- og trænerfest

I slutningen af november var det tid til årets forældre- og trænerfest, og hvor var det dejligt, at se så mange fremmødte! Med god mad, vin og øl havde vi en rigtig hyggelig aften, hvor vi styrkede forholdene internt i forældre- og trænergruppen. Vi skylder i denne omgang en stor tak til Rikke Nielsen og Rikke Persson for den ekstraordinært gode mad, som de havde lavet siden fredag formiddag. Tak til alle for en forrygende aften – det er helt sikkert ikke sidste gang vi gør dét!

Holdkort

Som en stor ros til vores trænere, har vi i denne sæson ikke haft en eneste bemærkning til udfyldelse af vores holdkort. Det er vores kære kasserer Bent Eriksen meget glad for, og han sender derfor store roser videre til vores dygtige trænere, der har løst denne opgave til perfektion. Keep up the good work.

I samme omgang skylder vi at infomere de forskellige trænere om, at der i denne sæson ikke er noget der betegnes som ”Lovligt ulovligt” hold. Med andre ord: Om man trækker sig helt fra en turneringskamp eller bare stiller op med ulovligt hold har samme udfald. Dette er godt at vide ift. egne beslutninger om evt. at stille ulovligt op, men også hvis man spiller mod en modstander der ikke er bekendt med det nye regelsæt.

Klubudviklingsdagen

Ja, vi har nævnt det før, men gør det igen, for hvor kom der bare mange gode ting ud af vores klubudviklingsdag! Heriblandt kan nævnes, at følgende initiativer også er på trapperne:

 • Velkomstfolder: Vi arbejder i øjeblikket på udarbejdelsen af en velkomstfolder til både nye og nuværende medlemmer. Den vil blive sendt ud så snart den er færdig.

 • Målvogterseminar: I det nye år vil vi afvikle et internt målvogterseminar. Her vil vi dels bruge en masse af klubbens målvogtere til noget fed målvogtertræning, men vi vil også gøre vores trænere endnu skarpere til at fejlrette på målvogterposten. Den vej igennem håber vi at kunne optimere vores produkt, for den meget afgørende position på håndboldbanen.

 • Klubben skal repræsenteres ved opstartsmøder: Fra den kommende sæson, vil vores udviklingskonsulent, et bestyrelsesmedlem el. lign. være repræsenteret ved flere årganges opstartsmøder. På den måde vil klubrelevante spørgsmål kunne blive besvaret.


Nisse OL

Som noget af det sidste inden jul, afholder vi traditionen tro Nisse OL lørdag d. 16. december fra 10:00 – 14:00. Et altid hyggeligt arrangement som vores seniorspillere arrangerer. Der er julehygge og en minihåndbold-turnering hvor alle holdene blandes. I klubbens bedste ånd skaber man derigennem gode relationer på tværs af køn og årgange – noget vi værdsætter meget højt. Hvis ikke du allerede har tilmeldt dig dagen, så skynd dig at få det gjort, hvis du vil have en plads til et af årets højdepunkter. Sidste frist er nemlig onsdag d. 6. december.

MidtJysk Julecup

Endnu en gang stiller vi mellem jul og nytår talstærkt op til MidtJysk julecup i Ikast med 161 deltagere (spillere samt trænere). Det er altid en stor succes uanset de sportslige resultater der måtte komme i juledagene. Der er nemlig noget særligt ved at være samlet det meste af klubben mellem jul og nytår, og sammen dele både op- og nedture. Det styrker sammenholdet og de gode oplevelser. Vi ønsker derfor god tur til alle vores hold!

Mens-vi-venter-træning

Søndag d. 24. december (ja, juleaftensdag) vil vi fra kl. 10:00 – 12:00 afholde håndboldtræning for vores U10 og U12 spillere. På den måde kan forældrene få et par timers forberedelse i hjemmet alene, og børnene ville kunne slå nogle af dagens meeeeget lange timer ihjel. Er der tale om en julehyggetræning? Nej, der er tale om en seriøs håndboldtræning med nogle af klubbens dygtigste trænere: Blandt andre vil Casper Madsen (cheftræner på U14 Pige) og Peter Jagd (cheftræner på 1. Div. Damer) stå for træningen, så der er altså lagt op til en god håndboldtræning juleaftensdag.

Træningen er selvfølgelig helt gratis og frivillig, men tilmelding foregår på Holdsport. På den måde ved vi nemlig, hvor mange der kommer, og vi derfor kan planlægge den bedst mulige træning.

Vi ønsker en god jul til alle vores medlemmer.

 RH – Vi er klubben

NYHEDSBREV NOVEMBER 2017

3. nov. 2017, kl. 13.24Kære alle i og omkring Rødovre HK Klubudviklingsdag
Lørdag d. 21. oktober afholdte vi klubudviklingsdagen med stor succes. Med mange fremmødte trænere, forældre og andre med relation til Rødovre HK, var det en dag sprængfyldt med gode idéer. Fokus var rettet mod, hvor vi gerne vil hen med klubben, og ikke mindst hvordan vejen dertil ser ud. Det fremadrettede arbejde ligger nu hos os i bestyrelsen og Ungdomsudvalget, hvor vi snarest vil iværksætte nogle af de mange gode forslag der kom frem på dagen.En særlig tak skal lyde til Mads for overordnet planlægning, Claus og Maria for hjælp til maden, Emil og Karsten for facilitering af aktiviteterne i hallen og igen: Alle der mødte op og støttede klubben - det betyder mere end I tror! Knæk cancer arrangement
Om aftenen fredag d. 27. oktober spillede vores 1. Divisionsdamer på hjemmebane en kamp om mere end bare 2 point. Hele aftenen var bygget om knæk cancer, hvor alle indtægter gik til Kræftens Bekæmpelse. Efter god pauseunderholdning, fantastisk stemning fra de 315 fremmødte tilskuere og en yderst spændende kamp der med 23-23 gav damerne sæsonens første point, blev der samlet en masse penge ind. Hele 11.038 kr. blev der samlet ind til Kræftens Bekæmpelse! Tusind tak til alle de fremmødte for støtten til både pigerne og den gode sag.Ungdomsarrangement
Endnu et flot arrangement var stablet på benene få dage efter – denne gang for nogle af klubbens ungdomshold. En dag med høj musik og inspirerende speak af damespillerne BT, Katti og Beks satte rammen for fire flotte ungdomskampe: To U12 Pige kampe, en U14 Pige kamp og til sidst vores U16 Drenge. Alle fire kampe blev vundet af vores egne dygtige spillere og trænere, hvor særligt vores U16 Drenge gav den én over nakken i noget af et comeback. Bagud 10-15 ved pausen blev vendt til en sejr på 24-22 i de sidste minutter, og afslutningen på en god dag kunne ikke være bedre. Playmaker Oliver Kristensen siger selv om kampen: ”Jeg synes ikke, at der var nogle enkelte spillere, der skilte sig specielt ud og spillede rigtig godt. Det var en rigtig god holdindsats, hvor alle blev ved med at kæmpe, selv om det godt nok så svært ud efter 1. halvleg, hvor vi jo var bagud 10-15. Vi fik rettet op på det hele og vandt så 2. halvleg med 7 mål, så kampen endte 24-22 til os. Der var en rigtig god stemning i hallen, og det var fedt, at der var speaker og musik. Og så er det jo altid fedt at vinde over FIF.”Sjov lørdag
Om lørdagen i denne famøse weekend med knæk cancer arrangement og ungdomsarrangementet, var vi repræsenteret i Rødovre Hallen. Med god hjælp fra nogle af vores dygtige Teen Trænere Simone, Nicolas og Kasper fik vi skabt gode oplevelser for de mange besøgende. Her prøvede mange børn kræfter med håndbolden i form af både kamp og straffekast-konkurrencer. Vi håber dagen har været med til at øge vores medlemstilgang yderligere. Vi har i hvert fald oplevet meget stor fremgang på vores U4, U6, U8, U10 og U12 årgange de seneste måneder, der må være et tegn på, at vi har fat i noget af det rigtige. Vi håber dog stadig på endnu flere medlemmer, da det jo et dét det handler om: At skabe gode oplevelser for så mange børn og unge som muligt gennem håndbolden.Trænerpåsætning
Selvom sæsonen er i fuld gang, gør vi hvad vi kan, for at stable et lige så stærkt trænerteam på benene til sæsonen 18/19. Går du derfor rundt med en lille trænerdrøm eller gerne vil hjælpe til som holdleder, søger vi trænere til alle vores årgange. Send blot en mail til peter.jagd@rodovrehk.dk, så vi kan skabe det bedst mulige set-up for alle vores spillere, og få jer integreret i en yderst kompetent trænerstab. Trænerkursus
Lørdag d. 11. november fra 10:00 – 17:00 afholder vi et internt trænerkursus i ”Talentudvikling”. Målgruppen er trænere for alle årgange fra de yngste til senior, men alle interesserede er velkomne. Det gælder altså også spillere og forældre. Tilmeld jer på Holdsport eller ved at sende en mail til vores Udviklingskonsulent på peter.jagd@rodovrehk.dk. Der vil både være evidensbaseret teori, træning i hallen med medier og en proces hvor I dygtiggør jer selv inden for talentudvikling. Tilmeldingen er senest på mandag d. 6. oktober.Forældre- og trænerfest
Fredag d. 24. november afholder vi stor fest for både forældre- og trænere (over 18) i klubben. Det er derfor ved at være nu, du skal tilmelde dig, hvis du vil være med til den gode aften, der i år afholdes som en julefrokost. For kun 200 kr. får du god julemad, 4 genstande, yderligere drikkevarer til gode priser, og ikke mindst rigtig godt selskab hele aftenen til du vælger at tage hjem. Tilmelding på Holdsport senest d. 13. november, men få da bare tilmeldt dig med det samme.RH – Vi er klubben


RH støtter Knæk Cancer

24. okt. 2017, kl. 15.27

RH damerne støtter kampen mod #KNÆKCANCER … OG I kan hjælpe, hvis vi sammen fylder stadionhallen på fredag 18.45.


På fredag skal RH damerne i 1. division knække stimen af nederlag, når Lyngby kommer på besøg. Samtidig vil pigerne og RH bakke op om at knække cancer.


Skyd weekenden i gang med et brag af en kamp. Der vil blive knoklet i kulissen frem til fredag for at skabe en fest for jer. Det vil koste 50 kr. at komme ind til kampen, men alle pengene går denne aften ubeskåret til #KNÆKCANCER, og I har mulighed for at vinde præmier på jeres billet i pausen. Tutten har selvfølgelig åbent denne aften.


Pigerne har brug for fuld opbakning for at knække stimen af nederlag, og samtidig vil vi sammen knække cancer.

Læs mere i Lokalnyt i løbet af ugen og følg med på håndboldklubbens hjemmesiden samt på Facebook og Instagram.
Del budskabet og kom så i hallen på fredag..

Glarmester Per Lang er sponsor for denne hjemmekamp.

Bud efter RHs Anna-er

21. sep. 2017, kl. 18.44

Der er bud efter flere af RHs spillere med navnet Anna.

På den internationale bane skal damernes nye færøske spiller Anna Armgarðsdóttir Brimnes med det færøske landshold til Serbien for at spille EM-kvalifikationskamp på torsdag d. 28. september. Derefter går turen til Færøerne hvor Sverige er modstanderen.

Vi ønsker Anna held og lykke.

På den hjemlige bane er Anna Jørgensen fra U16P blevet udtaget til talenttræning i Kalundborg i den kommende weekend.

Også held og lykke til Anna Jørgensen

​RØDOVRE HK NYHEDSBREV SEPTEMBER 2017

1. sep. 2017, kl. 11.24

Kære alle i og omkring Rødovre HK


Klubtur til Hammel
I weekenden 25.-27. august tog alle klubbens hold vanen tro på klubtur til Hammel Idrætscenter. Det blev endnu en gang en succes, hvor mere end 220 spillere og trænere under samme tag trænede, spillede kampe og hyggede sig på kryds og tværs. Maden og servicen var som altid i top fra Hammel Idrætscenter, og spillerne kunne derfor få tanket op, til nogle hårde træningsdage.

Lørdag aften var også en større succes end før: Med et velkoordineret program, var ungdomsspillerne enten at finde i svømmehallen, til noget boldspil i hallen eller til en gang ”relax” med yoga og brætspil. Aftenen (eller rettere næste morgen) blev fulgt op af, at vores U18 Drenge havde taget initiativ til at stå meget tidligt op, for at se boksning mellem Mayweather og McGregor. Et godt projekt, der gav en hyggelig morgen, inden alle igen skulle træne eller spille kamp.

Søndag gik turen hjem af to omgange, og at dømme ud fra det antal sovende spillere i busserne, har folk helt sikkert haft en stille aften hjemme. Et tegn på, at både spillere og trænere har givet den fuld gas til en god klubtur! Næste års tur til Hammel er i weekenden d. 24.-26. august 2018, så sæt bare kryds i kalenderen med det samme.

Ungdom Special
For første gang i Rødovre HK’s historie, starter vi i september måned vores Ungdom Special hold op. Som tidligere annonceret er det et samarbejde mellem os og Idrætsforeningen Espelunden (IFEL), og er et hold målrettet børn og unge i alderen 6-15 år med særlige behov – det være sig børn, der er udviklingshæmmede, har fysiske eller psykiske handicaps, men sågar også søskende til børn på holdet. Ungdom Special holdet har som formål at give et sportstilbud der ellers ikke udbydes mange lignende af, og her igennem inkludere børnene i en spændende idrætsgren.

De første tilmeldinger er tikket ind, men der er stadig pladser på holdet, så skriv endelig til Trine Ravn fra IFEL på tr@ifel.dk hvis det har interesse for jer, eller nogen I kender!

Håndboldkaravanen
Torsdag d. 24. august afholdte vi DHF’s Håndboldkaravane i hallen. Her kom 4. og 5. klasse fra Nyager Skole på besøg og fik nogle timer fyldt med håndbold: Her fik børnene målt deres skudstyrke, skudt på en kopi af Niklas Landin, tryllet med bolde og selvfølgelig spillet kamp, til stor fornøjelse for alle børnene. En stor, stor tak skal lyde til Bo, Jacob, Mads og Rebekka for at hjælpe hele denne torsdag formiddag og eftermiddag. Dejligt at det frivillige arbejde i klubben også kan være på dage, hvor man ellers har arbejde eller studie.


Vi håber, at mange af disse upcoming talenter efter denne dag vil prøve at spille håndbold os – og det gælder i øvrigt også alle andre! Så skulle I kende nogen der har lyst til at prøve kræfter med sporten, så tag endelig kontakt til en af vores mange dygtige trænere og hør hvornår I kan komme og prøve det – og tag gerne en ven eller veninde med ;-)

U14 Pigerne til HEI Elite Cup
I weekenden 18.-20. august var vores dygtige U14 Piger til HEI Elite Cup. Cheftræner Casper Madsen siger følgende om deres weekend:

U14 pige tog af sted til HEI Elite Cup fredag d. 18/8 uden de store forventninger. Planen var, at vi skulle bruge weekenden til at se, hvor vi lå i forhold til nogle af de bedste U14 hold, og hvad vi kunne på nuværende tidspunkt. Det viste sig at vi fulgte fint med, og endte med at gå videre fra puljen som 1’er efter et knebent et-måls nederlag til DUH Esbjerg og to sejre over henholdsvis Silkeborg Voel og HEI. Det betød semifinale søndag morgen kl. 8.30 mod VRI. Den blev desværre tabt med en enkelt scoring, hvor vi følte vi selv kunne afgøre kampen, men bestemt ikke holdt niveau. Alt i alt var det en god weekend, hvor vi fik sammenlignet os med nogle af de bedste hold og fik vist, at vi fint kan spille med. Vi fik også set at forsvaret ser fint ud, men der mangler en del angrebsmæssigt, som vi efterfølgende er gået i hård træning for at optimere.”

1. Division Damer
Søndag d. 10. september kl. 13:00 åbner vores Damehold sæsonen i 1. Division. Det sker i det tætteste vi kommer på et lokalopgør, nemlig mod Roskilde Håndbold – et hold, der i denne sæson går efter oprykning til Dameligaen. Vi håber, at I vil komme i hallen til årets første hjemmebanekamp og se, om vores damer kan stille noget op i den første kamp i landets næstbedste række.

Fra klubben ønsker vi alle de hold der skal spille Niveaustævner i september, held og lykke!

RH – Vi er klubben

​RØDOVRE HK NYHEDSBREV AUGUST 2017​

4. aug. 2017, kl. 15.16

Kære alle i og omkring Rødovre HK

Vi ser i denne måneds nyhedsbrev frem mod den kommende måned og en spændende sæson:

Klubtur til Hammel
Hele Rødovre HK fra U10 til Senior tager til Hammel i slutningen af måneden, nærmere bestemt d. 25. – 27. august. Planlægningen er i fuld gang, og der er et godt og spændende program i vente! I denne omgang vil vi minde alle om, at der snarest er tilmeldingsfrist:

Tilmeldingsfristen er allerede onsdag d. 9. august, så skynd jer inden det er for sent! I tilmelder jer og betaler gennem Holdsport via følgende link: https://www.holdsport.dk/activities/5537059


Hjælp til ”Tutten” søges
Vi har i Rødovre HK stort brug for ekstra hænder til drift af cafeteriaet (i daglig tale kaldt ”Tutten”). De frivillige, der indtil nu har ydet et ubeskriveligt stort stykke arbejde for klubben, har desværre måtte trække stikket fra flere af cafeteriaopgaverne. Tutten bidrager både økonomisk til klubben, da al overskuddet går hertil, men danner også rammen om gode oplevelser for både tilskuere og spillere på kampdage.

Der søges bl.a. folk til at stå i Tutten ved forskellige vagter, én til at være ansvarlig for vagtplaner, én til kontrol og indkøb samt en ansvarlig for arrangementer.

Har du lyst til at hjælpe klubben med én eller flere af ovenstående opgaver, bedes du kontakte Ungdomsformand Stig Jansson på stig.jansson@rodovrehk.dk – det er vigtigt for vores frivillige forening J


Opstart på holdene
Der er desuden heller ikke længe til holdene starter op med træninger igen. Nogle hold har sågar også et stævne her i opstarten, foruden klubturen til Hammel. Husk at tjekke med jeres træner, hvornår I starter træningerne op igen efter sommer.

Vi ønsker alle en god opstart på den nye sæson!

RH – Vi er klubben

RØDOVRE HK NYHEDSBREV JULI 2017

23. jun. 2017, kl. 11.24

Kære alle i og omkring Rødovre HK

Sommerferien skydes nu i gang, og vi udsender derfor juli måneds nyhedsbrev lidt tidligere end normalt, så man har lidt god læsning til sommeren :-)


Store Beach Handball præstationer
Sommer er i håndboldens verden lig med strandhåndbold, og det gjaldt også mange af RH’s hold. Særlig U18 Pigernes store præstation bør fremhæves, da de for 4. år i træk kunne trække DM guldet om halsen. Det skete efter en imponerende beach-sæson hvor samtlige kampe til både stævner, kvalifikation og DM blev vundet. Tingene blev slået fast med en sikker sejr i DM-finalen over HIK. Et stort tillykke skal lyde til de dygtige piger!

Også andre hold leverede gode præstationer i sæsonens Beach Handball. Her i blandt kan nævnes at klubbens damer også kvalificerede sig til DM, men måtte tage til takke med en delt 7. plads. Også flotte stævnesejre til U18 Drenge, U16 Drenge, U16 Piger og U14 Piger samt en finaleplads til U10 Drengene sætter sit punktum for en masse flotte stævner for RH’s mange hold.

Erhvervsnetværk
Til den kommende sæson oprettes der et erhvervsnetværk i klubben. Erhvervsnetværket er for alle interesserede der vil indgå et sponsorat eller partnerskab med Rødovre Håndboldklub, og vil i første omgang danne rammen om og være centreret omkring de forestående 1. Divisions damekampe. Hvis det skulle have interesse at være en del af, eller for den sags skyld er noget I vil høre nærmere om, skal I blot kontakte PR- og Sponsorudvalgsformand Alexander Hansen på alexander.hansen@rodovrehk.dk.


Nyt samarbejde med Idrætsforeningen Espelunden
Rødovre HK har netop indgået et nyt samarbejde med Idrætsforeningen Espelunden. Det betyder, at Rødovre HK starter et hold op målrettet børn og unge i alderen 6-15 år med særlige behov – det være sig børn der er udviklingshæmmede, har fysiske eller psykiske handicaps men sågar også søskende til børn på holdet. Formålet er at give et sportstilbud der ellers ikke udbydes mange lignende af, og herigennem inkludere børnene i en spændende idrætsgren.

Det nye hold starter op i september, og vil i udgangspunktet ligge torsdage mellem 15:00 og 16:00. Træningerne varetages af vores yderst kompetente træner Katarina Juul Hansen, der i samarbejde med andre dygtige trænere vil skabe nogle gode træninger og sportsoplevelser for børnene.

Skulle det have interesse for jer eller nogen I kender, bedes I kontakte Trine Ravn fra IFEL på tr@ifel.dk.

RH’s Damer vandt idrætspris
Klubben bedste damehold blev i juni måned kåret til Årets Idrætsudøver i Rødovre Kommune 2017 efter deres oprykning til 1. Division. Efter et forår med rene sejre og en hel sæson ubesejret på hjemmebane kom oprykningen i hus i sidste spillerunde. Det blev hædret ved den årlige fest i Rødovrehallen, hvor borgmesteren overrakte pokal, blomster og bevis for en flot sæson. Vi glæder os til at følge holdet i den kommende sæson. Også klubbens U16 og U18 Piger blev hædret for hhv. deres sølv- og guldmedaljer til DM i Beach Handball 2016.

Helle Møller udnævnt til æresmedlem i RH

På generalforsamlingen d. 19. juni blev Helle Møller udnævnt til æresmedlem af Rødovre Håndboldklub – en æresbevisning, som hun efter mange lederskaber i klubben har gjort sig mere end fortjent til.

Helle har været en del af klubben siden sidst i 70’erne, og varetaget forskellige poster, f.eks. næstformandsposten samt formand for ungdomsudvalget, seniorudvalget og eliteudvalget. Helle har desuden været revisor i klubben og samt holdleder på damerne i 1. Division i 80’erne og 90’erne hvor hun også var holdleder på dame U- og A-landsholdene. Helle er stadig at finde til damernes kampe som tidtager eller sekretær, ligesom hun fortsat er en del af bestyrelsen.

Vi sætter meget stor pris på alt det arbejde Helle har udført for klubben gennem årene, og udnævnelsen til æresmedlem i klubben er derfor blot et lille bevis på hendes betydning for Rødovre HK.


Klubtur til Hammel
Til sidst vil vi minde alle forældre og spillere om, at vi nærmer os tilmeldingsfristen for den årlige klubtur til Hammel. Vi vil derfor opfordre til, at få klaret tilmeldingen inden I går på sommerferie, så I kan holde ferie med god samvittighed. Tilmeldingen foregår som tidligere annonceret på Holdsport: https://www.holdsport.dk/activities/5537059


Vi ønsker alle i klubben en rigtig god sommer!

RH – Vi er klubben

RØDOVRE HK NYHEDSBREV JUNI 2017

4. jun. 2017, kl. 12.02

Kære alle i og omkring Rødovre HK


Klubbens ungdoms- og seniorhold har nu startet træningerne op igen efter en flot sæson 16/17: En sæson der bl.a. bød på oprykning til hhv. 1. og 2. Division af klubbens to damehold, en flot 4. plads til DM af U18 Piger og U10 Piger, pokalfinale-triumf til U18 Drenge, DM Guld og Sølv i Beach Handball til hhv. U18 Piger og U16 Piger og mange flotte turnerings- og stævnepræstationer af vores resterende ungdomshold. Nu er det dog tid ti at rette blikket fremad mod sæsonen 17/18.

Nye trænere

Til den kommende sæson byder vi velkommen til en masse nye trænere! Blandt de nye trænere kan vi som cheftrænere og afdelingsansvarlige byde velkommen til Philip Reenberg på U10 Drenge, Emil Elling på U12 Piger, Mikkel Langetoft-Nielsen på U16 Pige, Troels Brøns på U18 Piger og Nils Greve på U18 Drenge. Vi har desuden med stor glæde fået tilslutning af trænere på mange afdelinger i form af assistenttrænere, 2. holdstrænere, ungtrænere osv. Vi skylder disse, samt de trænere der fortsætter, et stort tak - det er jer der får klubben til at være det den er!

Tak til gamle trænere

Et stort tak skal også lyde til de personer der af forskellige årsager ikke fortsætter som trænere: Daniel Rensch Nielsen, Jacob Dahl Pedersen, Mads Pehrson, Meltem Durucan, Michael Taskov, Lotte Grell, Mads H. Thomsen og Thomas Sørensen. Vi har i klubben sat meget stor pris på jeres indsats!

Afslutningsfest

Lørdag d. 20. maj blev klubbens årlige afslutningsfest afholdt. Det var endnu en gang en hyggelig eftermiddag og aften, hvor alle holdenes trænere bl.a. fik holdt taler og uddelt priser for årets spillere, fightere og profiler. Alle vinderne kan findes på RH’s hjemmeside.

Pladsbestemt træning

Til den nye sæson har vi implementeret flere nye tiltag, heriblandt klubbens første ”Pladsbestemte Træning”: Her var fløj- og stregspillere samt målvogtere fra U16 og U18 Drenge og Piger samlet torsdag i Kristi Himmelfart. Under trænere Peter Jagd og Jacob Bønnelykke blev der arbejdet med de små detaljer for hver af positionerne. Disse træninger vil fortsætte resten af sæsonen med nye fokuspunkter for hver eneste position. Formålet er at

styrke årganges sammenhold, samt give spillerne en masse værktøjer de kan arbejde videre med til deres mange ugentlige træninger.

Ny PR- og Sponsorformand

Som noget nyt i RH har vi tilknyttet en PR- og sponsoransvarlig: Alexander Hansen. Husk, at der altid er mulighed for at blive sponsor i RH nærmest uanset budget. Så hvis du selv har lyst til at sponsorere, eller kender nogen der kender nogen der har lyst, så send en mail til Alexander på alexander.hansen@rodovrehk.dk.

90’er fest

I maj måneds sidste weekend hjalp Rødovre HK til ved den store 90’er fest. Lørdag opstod der dog lidt udfordringer pga. en kommunikationsbrist, men da tingene så aller mørkest ud, sprang en masse frivillige til og hjalp i en sand SOS. Fra fredag til søndag blev der knoklet en vis legemsdel ud af bukserne. Dét er et tegn på, at vi har en helt særlig klub båret af frivillige og arbejdssomme mennesker. En stor ros og et endnu større tak skal lyde til alle de kræfter der hjalp klubben til festen!

Klubtur til Hammel

Til sidst skal vi minde om, at vi traditionen tro tager til Hammel på den årlige klubtur i weekenden 25.-27. august. Tilmeldingsfristen er allerede onsdag d. 9. august, så få bare tilmeldt jer den gode tur med det samme J

Vi ser nu frem til en juni måned med en masse gode træninger, inden sommerferien venter lige rundt om hjørnet.

Hjælp RH

Hjælp Rødovre Håndboldklub økonomisk ved at hygge dig på på Roskilde festival. Vi tilbyder nu: - armbånd til hele Roskilde festivalugen. Det eneste du skal er, at arbejde 4x8 timer under denne uge. Du kan selv vælge hvordan disse timer skal fordeles, dog foretrækker vi, hvis det kunne være 00:00-08:00, 08:00-16:00 eller 16:00-24:00. Så tag dine venner, kollegaer eller familie i hånden og hjælp Rødovre Håndboldklub økonomisk på Roskilde. Eneste krav er, at man er fyldt 17 år. Spred budskabet. Du tilmelder dig på følgende måde: Skriv en mail til RHroskildefestival@gmail.com med følgende oplysninger: Navn og adresse.

RH – Vi er klubben

Rødovre Håndboldklub inviterer til vinsmagning d. 3/3

22. feb. 2017, kl. 23.42

RH's U18 piger afholder Vinsmagning d. 3/3 kl. 17.30 i Rødovre Stadionhal for at tjene penge til deres tur til Portugal i Påsken.


Så kunne du tænke dig en hyggelig aften med et par timer i godt selskab og med mulighed for at smage på noget god vin samt lidt let mad? Ja.... så se vedhæftede invitation hvor du kan læse mere om arrangementet.


Da der er begrænset pladser og brug for hurtig tilmelding så tilmeld dig NU?


På vegne af U18 pigerne,

Stig Jansson, Rh-ungdomsformand


Link til invitation: InvitationVinsmagning.pdf

Rødovre Håndboldklub søger en udviklingskonsulent

9. feb. 2017, kl. 16.11

Jobopslag Rødovre Håndboldklub søger en udviklingskonsulent.pdf

Brænder du for håndbold, og vil du bringe

Rødovre Håndboldklub skridtet videre?Vil du arbejde med mangeartede klubopgaver, som spænder fra interne over eksterne til administrative og håndboldfaglige aktiviteter? Så er her noget for dig!

Vi søger en udviklingskonsulent på deltid, der som eneste ansatte medarbejder kan arbejde selvstændigt med initiativ, stort overblik og ansvarlighed. Du skal kunne trives i en meget omskiftelig hverdag med trænere, ledere, forældre og medlemmer, der kommer og går i mange forskellige sammenhænge såvel på som uden for håndboldbanen.

Trives du i et håndboldmiljø, hvor trænerne og medlemmerne er i fokus? Er du god til at have mange bolde i luften, kan du skabe og holde overblikket under pres og stadig bevare det gode humør? Er du typen, der kan få de løse ender til at mødes?Vi tilbyder
 •  Mulighed for at præge arbejdsopgaverne og udfylde (udfordre) rammerne.

 •  Et spændende job, hvor du dagligt er i kontakt med frivillige, som brænder for deres sportsgren.

 •  Et meningsfyldt arbejde med at skabe mere aktivitet og struktur for medlemmerne gennem nye tiltag og projekter

 •  En travl, omskiftelig dagligdag med mange selvstædige opgaver

 •  En god kombination af administrativt, projektorienteret og håndboldfagligt arbejde.


Primære arbejdsopgaver
 •  Administration, koordinering og træning i forbindelse med klubaktiviteter og samarbejder mellem skoler og klubber.

 •  Udvikling af træningsmiljøer med konkrete træneropgaver

 •  Koordinering af interne aktiviteter i samarbejde med ungdomsudvalget og bestyrelsen


Profil - Din baggrund er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du
 •  har erfaring med administration og organisering af aktiviteter

 •  har træneruddannelse

 •  har trænererfaring

 •  har erfaring fra arbejdet i en frivillig organisation

 •  er en afslutter, der forstå af følge dine opgaver helt til dørs

 •  Sætter en ære i at yde god service

 •  Er god til at kommunikere med mange forskellige målgrupper

 •  Griber en opgave, nå den kommer

 •  Kan arbejde selvstændigt med respekt for de givne intentioner og værdier der udspringer fra bestyrelse og medlemmer i RH


Ansættelse

Stillingen ønskes besat d. 1.april 2017. Stillingen er tidsbegrænset frem til 31. marts 2018 dog med mulighed for forlængelse. Din arbejdsplads er Rødovre Stadionhal, Elstedvej 40, 2610 Rødovre.


Arbejdsforhold

Stillingen normeret til 15-20 timer pr. uge. Der må påregnes aften og weekendarbejde. Du vil referere til bestyrelsen.


Lønniveau

Lønnen afspejler arbejdsopgaverne.


Kontaktperson

Ønsker du yderligere information, så kontakt Henrik Daugaard, Bestyrelsesmedlem, 2945 7071, henrik.daugaard@roedovrehaandbold.dk.


Sidste ansøgningsfrist

Ansøgning og CV mailes til ovenstående senest mandag d. 1.marts kl. 12.00. Samtaler påtænkes gennemført i uge 10-11.

Nisse-OL lørdag d. 17. december

4. dec. 2016, kl. 18.42

Invitation til Nisse-OL

Kære alle stjernespillere på alle hold i RH.

Nisse Ol

Nu er tiden inde til dette års NISSE OL som klubbens seniorspillere glæder sig til at deltage i sammen med jer. Dagen vil være fyldt til renden med højt humør, massere af bold og sammenhold på tværs af holdene.


Sæt et KÆMPE X i kalenderen:

Lørdag den 17/12-2016 fra 10-14.

Dagen vil byde på en masse OL-håndboldkampe mellem hold, der er lavet på tværs af årgangene. Mellem kampene vil der være snacks til de hårdtarbejdende håndboldstjerner og hvis vi er heldige vil der kigge en nisse forbi og ønske alle en glædelig jul.

Som altid sker det på Rødovres hjemmebane, i Rødovre Stadionhal, Elstedvej 40.
Tilmeldingen skal ske til jeres træner, og så skal hver spiller bare have tage 10 kr. med på dagen.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL DETTE BRAG AF EN JULEAFSLUTNING.

Julehilsner fra aktivitetsudvalget.

SU. I bedes melde tilbage til jeres træner senest lørdag 10/12-2016

Bliv "passivt" medlem i Rødovre Håndboldklub

27. okt. 2016, kl. 16.24

Læs mere om "Passivt Medlem" på vores HoldSport side HER

Portræt af en træner: Peter Jagd

14. okt. 2016, kl. 23.27

Peter Jagd

Peter Jagd er damernes nye assistenttræner

Mit navn er Peter Jagd, og jeg fik i denne sæson muligheden for at være en del af trænerteamet på Dame Senior 1 - et tilbud jeg ikke var i tvivl om var det rigtige at tage. Jeg har de seneste tre sæsoner været en del af Rødovre HK's talentfulde ungdomsafdeling, og jeg så det derfor som en spændende mulighed at prøve kræfter med et dygtigt og arbejdsomt senior-hold, hvor jeg sideløbende er med som assistent på vores U18 Piger.


I tæt samarbejde med Michael Nielsen vil jeg bidrage med både at gå i detaljen og kigge på det overordnede billede, sørge for minutiøs forberedelse samt struktureret hal- og fysisk træning, alt sammen i jagten på at opnå holdets målsætning.


...Portrættet af Peter er det tredje i en række, der vil blive lavet i den kommende tid på baggrund af 2 særlige ønsker:
Dels vil vi gerne prale lidt med vores frivillige trænere og ledere, da det er dem, der er klubben og tegner den i hverdagen, og dels vil vi gerne med ord og billeder fortælle om vores (nye) ansigter, så vi styrker det indbyrdes kendskab til hinanden - og måske ad den vej får "brudt den første is", der kan føre til, at vi inviterer hinanden (og især de nye) på endnu flere kopper kaffe og en sludder i Tutten

Portræt af en træner: Lars Grubert

14. okt. 2016, kl. 23.27

Lars Grubert er herrernes nye assistenttræner.

Jeg har spillet over 300 divisionskampe i forskellige klubber.
Trænergerningen startede i HK Sirius i kvalrækken i 2 sæsoner.
Derefter 1 år for BK Yduns 2. hold og efterfølgende 2 år med 1. holdet.
Jeg er en vindertype, der går i detaljen med de ting, man selv kan påvirke i en kamp. Dvs. tekniske fejl, undgå 2 min udv. på vigtige tidspunkter osv.
Brug hovedet når man spiller - er der ingen langskytter hos modstanderen så hvorfor gå frem?!

Da jeg sagde ja til RH var det med en indgangsvinkel på at udvikle spillerne taktisk. Lær af dine fejl bruger jeg meget!
RH er et ungt hold som kan lære meget. Projektet og klubben er meget spændende, og jeg syntes at Thomas (Sørensen red.) og jeg er et godt team, der ikke er bange for at agere under kampene.
Det ser meget spændende ud med klubben, da der er gode ungdomshold i alle rækker og god opbakning fra bestyrelsen.


Portrættet af Lars Grubert er det andet i en række, der vil blive lavet i den kommende tid på baggrund af 2 særlige ønsker:
Dels vil vi gerne prale lidt med vores frivillige trænere og ledere, da det er dem, der er klubben og tegner den i hverdagen, og dels vil vi gerne med ord og billeder fortælle om vores (nye) ansigter, så vi styrker det indbyrdes kendskab til hinanden - og måske ad den vej får "brudt den første is", der kan føre til, at vi inviterer hinanden (og især de nye) på endnu flere kopper kaffe og en sludder i Tutten.

Portræt af en træner: Thomas Sørensen

14. okt. 2016, kl. 23.28

Thomas SørensenTrænerportræt af en af de nye drenge i klassen :-)

Mit navn er Thomas Sørensen, og jeg er ny træner for herrerne i Rødovre.
Jeg er opdraget med håndbolden fra FIF og har de seneste tre sæsoner trænet 2. div herrerne i netop FIF.

Den nye udfordring i Rødovre ser jeg meget frem til og har siden jeg begyndte i maj været utroligt positiv over den opbakning alle omkring truppen i afdelingen har modtaget....
Målsætningen hos herrerne er at skabe en træningskultur og vindermentalitet, som vil kunne skabe gode resultater.
Begyndelse har været udfordrende med mange spillerudskiftninger, og den resultatmæssige målsætning er derfor at blive i rækken. Jeg håber, at teamet omkring herrerne sammen med mig kan realisere dette.


Portrættet af Thomas Sørensen er det første i en række, der vil blive lavet i den kommende tid på baggrund af 2 særlige ønsker:
Dels vil vi gerne prale lidt med vores frivillige trænere og ledere, da det er dem, der er klubben og tegner den i hverdagen, og dels vil vi gerne med ord og billeder fortælle om vores (nye) ansigter, så vi styrker det indbyrdes kendskab til hinanden - og måske ad den vej får "brudt den første is", der kan føre til, at vi inviterer hinanden (og især de nye) på endnu flere kopper kaffe og en sludder i Tutten

Nykredit hurtig med friske vandflasker til DS1

1. okt. 2016, kl. 13.53

Vandflasker til DS1Vandflasker til aktive håndboldspillere holder bare ikke længere end en enkel sæson.

Det måtte holdlederen fra Rødovres Dame Senior 1 bare erkende, da opbevaringsskabet blev åbnet for at gøre klar til den nye sæson i 2. division.

Men der var heldigvis hjælp af finde.

Den lokale Nykredit-afdeling i Rødovre Centrum slog til og leverede nye dunke til damerne - og disse blev taget i brug i den hæsblæsende kamp mod Nykøbing Falster, hvor der i den grad var brug for at hælde kold vand på maskineriet.

Vi takker Nykredit for de nye vandflasker.

Rødovre Håndboldklub modtager støtte fra Team Rødovre

1. okt. 2016, kl. 11.38

Rødovre Lokalnyt:

Team RødovreTeam Rødovre uddelte onsdag aften penge til elitesporten i Rødovre, som blev fordelt på ni forskellige modtagere - heriblandt Rødovre håndboldklub. Til forskel fra de to første år er to beløb betinget af præstationer - og netop RH har en bonus på 40.000 i sigte, hvis Dame Senior når deres målsætning om at rykke op i 1. division.

Og Rødovre Håndboldklub var første klub, som fik overrakt penge. Erik Nielsen gav blandt andet disse ord med på vejen.

”Klubbens overordnede målsætning er at rykke op i 1. division, men i denne sæson er det visionen, at damerne hurtigt skal retur og herrerne skal forblive i 2. division. Det vil vi gerne støtte med 85.000 kroner + 40.000 kroner, hvis målsætningen om oprykning lykkes.”

To fra dameholdet kom på scenen for at modtage checken, og da borgmesteren sagde, at den anden check bliver forhåbentlig også udbetalt, så lød svaret prompte fra spillerne - Rebekka Sejdenfaden og Katti Juul Hansen: ”Det gør den.”

Læs hele artiklen fra Rødovre Lokalnyt her

W1siziisijiwmtyvmtavmdqvnmxwytrlngpnof9sb2rvdnjls29yzxnrb2xlx1nrexnjcmfwzxiuanbnil1d?sha=078ad5561d5c78ec