Dame Senior 3 + 4

Dame Senior 3 + 4

Savner du at spille håndbold? Er det ikke længere nok for dig at stå på sidelinjen? Savner du fællesskabet på og udenfor banen? Synes du at 2-3 ugentlige træninger er lige i overkanten? Så er vores senior hyggehold lige holdet for dig.  

  

Vi er pt. 30 spillere på holdet, men har altid plads til flere holdkammerater. Vores træninger er fyldt med sved på panden, tempo, fællesskab og godt humør med plads til fejl og dårlig kondi. Det er en klar fordel, hvis du har spillet håndbold før, men det er ikke et krav.  

  

Vi har 2 ugentlige træninger, men det er ikke et krav, at du kan deltage i træning begge dage. Inden træning i hal har vi frivillig fysisk træning og/eller løb i området. Vores træningstider kan du se i vores kalender.

 

I denne sæson deltager vi i vinterturneringen med to hold. Det ene hold i serie 3 seniorrækken og det andet hold i serie 4 seniorrækken. Begge hold træner sammen. Vi spiller håndbold for fællesskabet og hyggens skyld, men vi spiller også for at vinde, når vi spiller kamp.

Kontakt spillende holdleder Marie-Louise på maloukri@gmail.com eller på tlf. 31662768 hvis du har lyst og mod på at blive vores nye holdkammerat


Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Profiler

Profile Image
Holdansvarlig
Marie-Louise Richardson

Kontakt os:

400,00 kr. 20. aug