Køb af kamptøj (ungdom)

Retningslinjer for køb af kamptøj (Ungdom)

I Rødovre Håndboldklub kører man med et princip om at ALLE afdelinger fra U9 og op til U19 selv køber nyt kamptøj for hver sæson. Tøjet købes i samarbejde med klubben igennem vores nuværende leverandør Sportyfied.

 

Som led i at styrke Rødovre Håndbold klubs generelle profil, besluttede klubben i 2015, at alle spillere skal have eget kamptøj som de køber ved opstart af hver ny sæson. Det betyder, at den enkelte spiller (U9 – U19) altid stiller op i nyt tøj med eget navn på – og som altid passer i størrelsen. Selvom der kommer en ekstra udgift til køb af spillertøj, er det ambitionen, at det ikke skal koste mere at spille håndbold.

 

Hvordan det? Omkring de enkelte hold opfordres spillere og forældre til at man går ud og finder sponsorer. Ideen er at største delen af sponsoratet (80 %) går direkte til holdet og resten går til klubben til dækning af administration m.m. De penge der går i holdkassen skulle dermed gøre ture og stævner billigere. Kamptøjet er selvfølgelig ens eget.

 

Siden sæson 2022-23 har vi  indgået aftale med Select som er vores hovedleverandør på ALT kamptøj, træningsdragter m.m. Det betyder at vi som klub selvfølgelig støtter op om dette og kun bruger Select når vi spiller kampe. Alt andet udstyr som købes til brug i klubben skal som udgangspunkt købes igennem klubben/Sportyfied med mindre andet er aftalt med den sponsoransvarlige i RH.

 

Finder Fee:

For at motivere og tilskynde spillere og forældre til at skaffe sponsorer til klubben, vil der være Finders Fee til dem som skaffer sponsorater.

Det er summen af alle de skaffede sponsorater per spiller, der udløser Finders Fee.

 

Samlet beløb (ex. moms) Finders Fee

Op til 1.499 kr                          -

1.500 – 4.999 kr.                         Bold

5.000 – 7.999 kr.                         Gratis kampsæt

Over 8.000 kr.                              Gratis kampsæt + RH Hoodie

 

Har du spørgsmål så kontakt os på sponsor@Rodovrehk.dk